torsdag 3 januari 2013

Uppföljning-Må bra-veckolista

Då är den äntligen klar min "Uppföljnings-Må bra-veckolista", jag har ju funderat på hur jag skulle göra den, det här är ett komplement till min "Mind Map 2013". I morse lästa jag Maria Helanders blogg och inlägget "Mitt bästa jag - schema som ett stöd på vägen" och laddade där ner pdf-filen: Uppföljning -må bra, kändes bra att ha den som underlag, men när jag väl började försöka göra den i samma stil så kändes det inte så bra så jag gjorde om den så att den passar mitt syfte istället.

Meningen är att jag sätter ett streck för antal och att jag har gjort en aktivitet, för mer utförligt beskriva vad som gjorts skriver jag det i rutan "Reflektion". Det här är första gången jag gör något sånt här så vi får väl se hur det funkar, gör det inte det får jag göra om den i så fall.

Känns lite konstigt att man ska skriva ner vad man gör, men tanken är ju att ska göra saker i mitt liv med sånt som jag verkligen gillar och som är positiva aktiviteter som ska ge ringar på vattnet så att jag kan må så bra jag bara kan och se direkt svart på vitt resultatet av det hela. Jag ska lägga allt i en pärm med min Mind Map först och sen alla veckolistor därefter.

Vad tror ni om detta, låter det som en bra idé och är den i så fall något för dig att tänka på också?


2 kommentarer:

  1. Bra bra. Maria har alltid fina tips och bjuder generöst på sitt utbud. Lycka till.

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket, det känns bra förutom att jag måste lära mig att fördela tiden lite bättre, kunde gjort klart den här imorgon eller någon annan dag, pga det här så har jag inte orkat eller hunnit med så mycket som tänkt på listan idag. Men man lär sig så länge man lever, tack även för tipset om Maria Helander som jag tycker också ger bra tips, ja hon är verkligen generös. Kramiz <3

    SvaraRadera