fredag 4 januari 2013

Inventerings dag

Idag är en rätt lugn dag mycket beroende på att jag tog i lite för mycket igår, måste lyssna på min kropp när den säger stopp, problemet är att jag inte gjorde som den sa utan ignorera den och det får jag äta upp idag. Jag kunde ha väntat med det sista blogginlägget igår till idag eller senare, det syns tydligt i mitt Må bra veckolistan som jag började med igår, jag hann inte med hälften ens, men då ser man att det fungerar och hur det funkar. För jag ser ju svart på vitt vad jag gjort & inte gjort, nu är det inte hela världen men jag tror att det är ett bra stöd för att göra positiva aktiviteter och att fördela tiden lite bättre.

Idag har jag suttit och skrivit en "Att göra lista", det man inte har i huvudet får man ha på pappret, det är allt som jag jag borde gör men som glöms bort. Jag har kontaktat min arbetsgivare och uppdaterat han om läget med min sjukskrivning, vad läkaren så på senaste besöket hos henne mm. Har även uppdaterat min AF handläggare om samma sak, gick ner med soporna och gick till garaget och rensa ur den innan jag gör mig av med den. Jag ska koppla ur bilstereon med tillhörande 6 högtalare först, men det får jag ta när orken kommer tillbaks, skönt var det att komma ut i solen idag i vilket fall som helst.

Förutom min skadade arm så har jag en envis influensa inne på 4:e veckan nu, det gör ju inte saker och ting lättare men jag hänger med rätt bra ändå, mår bra i själ och hjärta och det är ett stort plus.
Foto: Windows Live Photo Gallery


Tycker att jag börjar få till saker och ting så sakteliga, får se hur det funkar när man börjar jobba igen, för det är ju då jag behöver dessa aktiviteter mer än någonsin för att man ska kunna må gott i själen. Just nu är jag mest i ett "bara vara mode" då jag behöver det som bäst, ta vara på er och glöm inte bort att andas, kramiz <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar