söndag 24 mars 2013

Renovering av bloggen i dagarna 3, sen andrum på fotovernissage

Har suttit och jobbat väldigt mycket med min blogg senaste tiden, ändrat layoten vilket visade sig ge mig ännu mer jobb då vissa saker inte syntes och när jag ändra så att det blev bra så ändra jag även övriga fel jag hitta och har försökt få inläggen mer lättlästa. Har även satt bilder på många av de gamla inläggen, har läst att det är enklare att komma ihåg inläggen om man lägger specifika bilder till sin text, vet inte hur sant det är men på mig själv funkar det så om inte annat så blev inläggen lite snyggare.

Har även lagt till 2 flikar, Foton och Länkar förutom själva fliken Blogg som är huvudsidan, på fliken Foton har lagt ett visst antal utvalda foton son jag själv har fotat och fliken Länkar har jag lagt länkarna till de bloggar som jag följer som tidigare låg i höger spalten på framsidan. Av rubriken till detta inlägg att döma så kan man tro att jag är helt klar men det är jag inte riktigt då jag har lite fler flikar jag vill lägga till vilket inget är påbörjat på än, har kört lite väl hårt de här dagarna så jag behöver lite vila innan jag fortsätter med det.

Jag har letat efter en funktion som jag vet finns i wordpress, men jag hittar den inte är på blogger, jag vill kunna visa de 5 senaste inläggen i högerspalten som uppdaterar sig vart efter jag skriver nya inlägg. Har fått tips om en jag kan fråga som är duktig på att fixa bloggar, ska kolla upp det vid tid.

Igår lördag var jag till Eskilstuna och röntgade min axel, sen var jag på Tina P Jönsson och Marie-Louise Nilsson fotovernissage för deras bok ”Hitta Din plats Andas in”, en praktisk arbetsbok för högkänsliga personlighetstyper (HSP). Boken är uppbyggd med ett helhetstänk av bilder, andningsövningar, utvecklingsövningar och reflektioner. Boken passar även utmärkt för alla personer som vill arbeta med sitt inre. Idag söndag den 24/3 är det ”sista dagen på fotoutställningen omboken” i Eskilstuna och som jag rekommenderar varmt, gå gärna och se den, den förgyllde min dag som i övrigt inte var en höjdardag.

Så om man tar och fångar dagen, ”Carpe Diem” så blir det oftast väldigt bra precis som det blev för mig igår när jag valde att gå på fotovernissagen trotts att jag inte mådde så bra egentligen men efteråt mådde jag jätte bra.


Bild: fotvernissage om boken "Hitta Din plats Andas in" från moment of life.se

3 kommentarer:

  1. Jag har en sådan ruta på min blogg. Jag ska se vad den heter. Jag lade till den själv under layout. Inget konstigt alls. Jag återkommer med info. Tack för att du delar utställningen. kram

    SvaraRadera
  2. Nu har jag kollat och under "lägg till gadget" så finns en ruta att lägga till som heter Populära inlägg, där kan du välja sedan hur många och under vilken period du vill att blogger ska känna av populära inlägg. / Lycka till.

    SvaraRadera
  3. Jag har ju redan lagt Populära inlägg, det är inte den jag vill ha nu, jag vill en gadget som visar mina senaste inlägg som uppdateras vart efter jag skriver nya inlägg. Jag har hittat den nu "Recent Posts" men den fungerar inte för tillfället så jag får vänta tills de har fixat den, tack för att du försökte hjälpa mig.

    SvaraRadera