söndag 9 februari 2014

Istället för nyårslöfte – Hitta inspiration

Min stora inspirations källa är min lilla familj och mina få utvalda vänner.

Att få vara i naturen, det är där jag trivs bäst och det är där jag finner glädjen, lugnet och inspirationen. Har jag svårt att finna svar då går jag ut i naturen så kommer svaren direkt, jag känner mig verkligen hemma ute i naturen, där störs jag inte av något och därför ser jag allt mycket klarare.

Att fullfölja min dröm för en bättre framtid för mig och min familj.

Jag vill släppa ut min konstnärliga sida, jag har tankar på att börja måla för första gången i mitt liv.

Sätta upp delmål och slutmål igen när det gäller min vikt, men det får inte bli att jag stirrar mig blind på det, det viktiga är mitt inre mående utan att tappa fokus.

Fortsätta träna när jag mår bra och verkligen vill träna.

Finna inspiration igen till min bok, just nu är den som bortblåst, kan hända jag behöver finna inspiration i andras verk. Dags att hitta en god bok eller två att läsa kanske?

Det viktigaste är att jag inte kör fast i vad jag måste göra, utan att jag gör det som jag gillar och gör det så gott jag kan och sen får det bli som blir och vara nöjd med det.

Se det jag har och inte stirra mig blind på det jag inte har, nu är inte det här något stort problem för mig längre, men det är inget fel i att påminna mig om det.Ps. Det här är lite tips till mig själv för att hitta inspiration, speciellt när det är lite ”uppförsbacke” i livet, inget som står här ovan är några måsten. Som ni också kanske har märkt så gör alla måsten det så svårt att genomföra dem ibland bara för att det ligger krav bakom. Ds.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar