söndag 6 oktober 2013

Ta kontrollen

Livet kan ibland verka hopplöst, allting går emot en, man kan inte se någon väg ut. Då är det dags att ta ett steg tillbaka och kolla vilka möjligheter man har för att nå sitt mål, ta ett steg i taget låt dig inte luras att skynda på för då kan du missa det du helst vill ha, dvs. du missar ditt mål.

Problemet är så stort att det verkar omöjligt att lösa, se det inte som ett problem se det hela som en utmaning som behöver lösas. Vad behöver du göra, är det något som saknas som du behöver skaffa eller vad behöver du? Se på problemet ifrån olika håll för att hitta en eller finns det flera saker som behöver lösas innan för att kunna lösa problemet?

Om det är något du verkligen vill ha så är det de du ska komma ihåg det när allting verkar gå emot dig, varför gör jag det här och för vem frågar du dig själv, jo du gör det för din egen skull och ingen annan glöm aldrig bort det när det är du själv som har satt upp målet du vill uppnå. Det är du som har kontrollen, det är bara du som bestämmer hur det ska sluta.

Att följa sin inre röst, lita på sig själv ger så mycket när det går hem ända fram till målet. Ibland så dyker det upp ett hinder i vägen så att du måste ta en annan väg än den du hade tänkt dig ifrån början, det viktiga är inte hur du tar dig till målet utan det viktiga är att du når fram till slutmålet.


Om det inte går som du har tänkt dig, så ska du inte lägga någon skuld på dig själv om du har gjort ditt bästa för att nå ditt mål. Ta det som en läxa, lär dig av dina misstag och gå vidare utan att ångra något av det du gjort. Det är när du inte gör något som du ångrar dig efteråt, när du känner inom dig att det här är rätt väg att gå så gör det utan att tveka.
Lånat fr, www.sick.com


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar