lördag 25 april 2015

Utveckling

För varje gång man bryter ihop så blir man stark, för varje gång man kommer ur det så blir man starkare och klokare för varje gång tills man inte bryter ihop längre, det är den dag man inser sitt rätta värde, sitt sanna jag.

Det är när man inser hur värdefull man är då man är den man är utan att vara någon annan än sig själv, man har insett att man inte bara duger som man är utan man är bäst som man är, man är helt underbar.

Man kan inte utvecklas om man är kvar i det förflutna, likaså om man bara tror vad andra tror och säger om en, det är när man själva tror på sig själv och älskar sig själv för den man är,  det är först då man kan utvecklas.

Så länge vi inte kan se vårt värde har vi svårt att älska oss själva, se bortom våra egna brister och ta reda på vilka kunskaper, egenskaper och färdigheter vi har istället och använda dem väl.

När vi kan se det positiva framför det negativa i oss själva liksom i andra det är då vi kan utvecklas till det bästa av oss själva.

När du älskar dig själv kan du även älska andra, när du kan älska villkorslöst är du redo att älskas av andra.

Så gå ut i världen och visa ditt sanna jag, det är du och alla runt om dig värda, sluta vara en kopia och var ett original istället.

Ta hand om dig och dina nära och kära, kramiz <3