lördag 15 december 2012

Utelåst

Bild: Dörr från onlinephotographers.org
Nu när livet är hårt, med en gammal axel skada som inte ger sig, skadar den om och om igen. Med infektioner som återkommer, influensa (flera gånger under 2 månaders tid nu så känns det väldigt svårt att kunna lyckas med mitt mål till livsförändring). Har hört om det att det är en bra tid för förändring nu fram till 121221 och det kanske också är en orsak till att det låser sig för mig och jag har svårt att bara koppla av och låta tankarna flyga fritt och låta det gamla få rensas bort (betrakta problemen först och sen släppa taget om dem så jag får fritt för mina nya tankar), det började ju bra och det var då jag skrev om min livsförändring som jag behöver göra men sen blev det stopp. Måste låta det landa först innan jag kan fortsätta, det kanske är därför jag inte får någon kontakt med min guide för att han vill att jag ska lugna ner mig först. Så jag ska fortsätta äta rätt, motionera så mycket jag orkar och meditera och bara slappna av och andas utan några som helst tidskrav så kommer det så småningom till mig.

2 kommentarer:

  1. det är jag helt säker på att det kommer göra. Skynda långsamt! Det gör jag, ett steg bakåt och två steg fram och så vila

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja skynda långsamt är en bra metod i teorin men är inte alltid så lätt att hålla då det flöt på så bra till en början så jag blev lite för ivrig, men allt det här är en bra lärdom att inte glömma bort att andas.

      Radera