söndag 1 januari 2017

2017 - Nytt år och nya planer

När man börjar planera vad som ska hända under året som ska börja så börjar man ofta med att blicka bakåt för att se vad som hänt och vad man kan göra bättre, likaså denna gång, så vad har hänt år 2016? I stora delar av året har jag tränat 3 ggr/vecka utom de senaste månaderna (nov-dec) då min hälsa inte varit den bästa, infektioner och lite problem med min andning. Annars har jag faktiskt tagit tag I mitt andningsproblem genom att använda min CPAP-maskin, med lite blandat resultat, med masker som inte håller tätt till att jag upplever det som om jag håller på att kvävas. Men det viktigaste av allt är att jag börjat använda den, nu ska jag bara använda den mer. 

I övrigt så har det kanske inte hänt så mycket och då tänker jag mest på jobb fronten, jo jag har tänkt en massa om vad jag kan tänkas syssla med I framtiden och ev. vad jag studera, så därför har jag ett möte med en studievägledare I nästa vecka. Jag ska fortsätta jobba med att gå ned I vikt, jag lyckades gå ned 18 kg under året men har tyvärr pga av hälsan backat 3 kg så det är det första jag ska göra, gå ned dem igen och sen fortsätta. För mitt mål är att jag ska gå ned sammanlagt ca 30 kg mellan den 11 december 2015 till den 11 december 2017. Det hade inneburit att jag skulle gått ned  ytterligare 12 kg I år, men eftersom jag inte lyckats hålla vikten så måste jag nu gå ned 15 kg I år. Jag har börjat skriva på en viktplan över året så jag kan hålla koll på vikten så jag kan lycklats med mitt mål.

Så fort jag börjar må bättre ska jag börja träna på gymmet igen 3 ggr/vecka, men så länge fortsätter jag ta mina promenader som vanligt. I övrigt följer jag mina planer som jag beskrivit I mitt blogginlägg "Mindmap 2017 - Infria mina löften till mig själv", det är mina planer så långt för året 2017.

Jag önskar er alla en god fortsättning på det nya året, ta hand om er och era nära och kära, kramiz <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar